Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Βόλος, Θεσσσαλιας, Greece
Είμαι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και εργάζομαι τα τελευταία 11 χρόνια ως αναπληρώτρια δασκάλα. Η διαπολιτισμική εκπαίδευση αποτελεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα και θεωρώ γενικότερα ότι είναι μια πρόκληση για την εκπαιδευτική κοινότητα. Μέσα από αυτό το ιστολόγιο θα ήθελα να παρουσιάσω πρακτικές μεθόδους ένταξης των παιδιών των τμημάτων υποδοχής, υλικό για τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων Ζεπ αλλά και διάφορα άρθρα και συνδέσμους που αφορούν το γλωσσικό στοιχείο,εν γένει.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Μένουμε 🏠

Αγαπημένα μας παιδιά,
έγιναν όλα τόσο ξαφνικά που δεν προλάβαμε να πούμε ένα "γεια".
Είναι όμως ανάγκη να μείνουμε όλοι μας στο σπίτι. Κι εσείς ξέρετε καλά από ξαφνικές αλλαγές και αναγκαίες υποχωρήσεις. Είναι όμως από αγάπη και για το καλό όλων μας. Είναι μια θυσία που πρέπει όλοι μας να κάνουμε για να μπορούμε πάλι να παίζουμε και να γελάμε. Για να δούμε πάλι τον Νιτζιρβαν να φτιάχνει υπέροχα τοπια, τη Στυρβαν να γελάει με εκείνο το υπέροχο χαμόγελο( που δύσκολα μας το έδινε στην αρχή), την Λίλιαν να πεισμωνει ,θέλοντας να πάρει τα πάντα μαζί της, τη Χανιφα να μας χορεύει, τον Αλή να σκαρφίζεται ωραίες κατασκευές και όλους τους φίλους μας στο σχολείο που μας λείπουν πολύ.

Σκεφτήκαμε λοιπόν με την κυρία Κωσταντινα να σας στείλουμε ένα όμορφο βίντεο , με μια ιστορία που ήδη έχουμε διαβάσει στην τάξη, αυτή του ακανθουλη.



Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά! Να προσέχετε και να Μένετε σπίτι!!!



الأطفال الأعزاء ،
حدث كل ذلك فجأة لدرجة أننا لم نتمكن من قول "مرحبًا".
لكننا جميعا بحاجة للبقاء في المنزل. وأنت على دراية جيدة بالتغيرات المفاجئة والخلوات اللازمة. لكنها بدافع الحب ولصالحنا جميعاً. إنها تضحية يجب علينا جميعًا تقديمها قبل أن نتمكن من اللعب والضحك مرة أخرى. لرؤية نيجيرفان مرة أخرى تخلق مناظر طبيعية جميلة ، يضحك ستيرفان بهذه الابتسامة الرائعة (التي بالكاد أعطانا إياها في البداية) ، ليليان يتضور جوعًا ، ويريد أن يأخذ كل شيء معها ، حنيفة ترقص إلينا ، هو من الجيد أن نحت الإنشاءات الجميلة وجميع أصدقائنا في المدرسة الذين يفتقدوننا كثيرًا.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργική γραφή - Δημιουργική σκέψη 1

Τι μπορεί να είναι ένα μήλο; 🙄  Συμπλήρωσε και στείλε τις απαντήσεις σου στο παρακάτω email eleniiwannou87@gmail.com